Missie

Spiritual Events Maastricht  ( SEM ) als organisatie

Wij hebben als doel om spiritualiteit en bewustwording te verspreiden zodat mensen bewuster en positiever door het leven kunnen gaan. Dit doen wij middels het organiseren van beurzen en evenementen waarin spiritualiteit en bewustwording centraal staan. In het concept van SEM proberen wij balans te krijgen tussen bezoekers en behandelaars daarom zijn de zijn de evenementen van SEM goed bezocht. Door het hanteren van gereduceerde consultprijzen op de beurzen die wij organiseren en de voorinvesteringen die wij doen binnen ons concept bereiken wij een goede balans tussen bezoekersaantallen, locaties, aanbod en behandelaars. Hierdoor kunnen zowel bezoekers en U als behandelaar profiteren van een samenkomst van positieve omstandigheden waardoor voor beiden tevredenheid gecreëerd wordt.

Op de beurzen die SEM organiseert kunt U dus , als behandelaar,  uitstekend uw netwerk vergroten door uw werk en praktijk te promoten. De bezoeker maakt kennis met U en uw kwaliteit van werken

Wij proberen zo transparant mogelijk te werken zowel naar U als behandelaar en de bezoeker en daarom mocht U op en aanmerkingen hebben over onze organisatie stuur dan een mail naar spiritualeventsmaastricht@gmail.com Wij zullen hier dan spoedig op reageren.

Met hartelijke groeten van het team van SEM